PAARDRIJTOUR NAUYACA WATERVALLEN


Paardrijden met lokale gidsen naar de prachtige en hoge (20 meter en 45 meter) watervallen en zwemmen in een sprankelende 6 meter natuurlijk zwembad met 300 vierkante meter oppervlakte. De watervallen zijn het middelpunt van Nauyaca, een 45 hectare herbebost gebied met inheemse soorten en 50 hectare tropisch regenwoud.

De tour begint met een rit van ongeveer 45 minuten tot een uur tot "Don Lulo's house". Na het ontbijt en het observeren van dieren in de familie mini-dierentuin, gaat de rit verder gedurende 25 minuten tot u bij de watervallen komt. U kunt zwemmen in de natuurlijke zwembaden die de watervallen hebben gevormd.
Op de terugweg stoppen we weer bij "Don Lulo's huis" waar je van een heerlijke en typische Costa Ricaanse lunch kunt genieten. Na wat uitrusten in de hangmatten en een kop koffie, begint de terugreis naar het beginpunt.
Prijs: US $ 60 per persoon
Inclusief: paardrij tour, ervaren gidsen, ontbijt, lunch, entree naar de watervallen, regenjassen tijdens het regenseizoen en veilig parkeren.
Nauyaca is gelegen aan de weg naar San Isidro, 10 km. Ten oosten van Dominical, 45 km. noordoosten van Hotel Villas Gaia (35 min. rijden).