Hotel Villas Gaia bestaat uit 14 huisjes, ontworpen in harmonie met de jungle en geaccentueerd met de levendige kleuren van de tropen. Zittend op het terras kun je luiaard's, toekans, kapucijner aapjes, ara's en tal van andere dieren tegenkomen. De huisjes zijn ruim van opzet en bieden privacy en rust. Een huisje is geschikt voor een maximum van 4 personen.Twee huisjes (Las Casas), hebben 2 slaapkamers en zijn geschikt voor een maximum van 7 personen.
 

onze huisjes


Elke lichte, ruim huisje heeft orthopedische dubbel en enkel bedden, leeslampjes, nachtkastjes, plafondventilatoren, ingebouwde kast, badkamer met warm water gevoed door zonnepanelen, en een eigen terras (8 bij 20 meter) met comfortabele 'perezosos' (luie stoelen) en een tafel met bank. De meeste casitas zijn uitgerust met air-conditioning.

 

onze huizen (La casa)

La Casa heeft twee slaapkamers (beide met airconditioning), badkamer met warm water, een afgeschermde ziterker in de woonkamer met banken, tafels en stoelen, kabel-tv, kitchenette met een magnetron, koffiezetapparaat en een koelkast. Een slaapkamer is voorzien van een dubbel orthopedisch bed, de andere slaapkamer met drie eenpersoons orthopedische bedden (of een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed). De twee banken in de woonkamer kunnen worden gebruikt als extra bedden. La Casa is geschikt voor maximaal 7 personen.
De andere Casa heeft 2 slaapkamers, een slaapkamer is voorzien van een dubbel orthopedisch bed, de andere slaapkamer met twee eenpersoons orthopedische bedden. Groot terras en kabeltelevisie. Kitchenette met een magnetron, koffiezetapparaat en een koelkast. Een extra bed is op aanvraag beschikbaar. Dit huis is geschikt voor maximaal 5 gasten.