Welkom in het restaurant van Hotel Villas Gaia. Wij zijn verheugd u een zintuigprikkelende  eetervaring te kunnen aanbieden

De gastronomie van ons restaurant is het resultaat van jaren van terugkoppeling van regelmatig terugkerende gasten over onze traditionele tropische gerechten. We hebben ons menu voor vele jaren gehandhaafd maar ook nieuwe gerechten toegevoegd, gericht op het vervullen en overtreffen van de verwachtingen van onze gasten.
Wij bieden een interessante verzameling van eigentijdse gerechten gecombineerd met Latijnse smaken en hopen dat u geniet van uw keuze. De populariteit van het restaurant met zowel de gasten als de lokale bevolking is zodanig dat het altijd open is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Het restaurant in rancho stijl is voorzien van een contemporane inrichting onder een hoog plafond van tropisch hout. Privacy en tropische sfeer worden gecreëerd door kleurrijke binnenhuis architectuur en smaakvolle muziek.

Onze hotels receptie bevindt zich in het restaurant, wat het restaurant maakt tot het hart van het hotel, met altijd wel iemand om te begroeten bij aankomst. Het biedt alle informatie over de omgeving om u te helpen het zuiden van Costa Rica te ontdekken.